Transport Vozila

Međunarodni transport vozila - zbirni prevoz

Cooper Šped međunarodni transport vozila vrši organizaciju zbirnog i pojedinačnog prevoza vozila u međunarodnom transportu. Vršimo usluge uvoza i izvoza ispravnih i havarisanih vozila sa cijelog područja zapadne Evrope: Njemačka, Austrija, Holandija, Belgija, Švicarska, Slovenija, te područja Skandinavije: Švedska, Danska i Norveška...

U ponudi logistike međunarodnog transporta vozila vršimo prevoz i iz svih dijelova istočne Evrope: Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Poljska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska, a u mogućnosti je i prevoz vozila iz Albanija i Kosova.

Naš vozni park raspolaže sa više vozila i prikolica koji su namjenski opremljeni za vuču ispravnih i havarisanih vozila.

U mogućnosti transporta je prevoz od jednog pojedinačno do tri vozila zbirno ovisno o modelu i težini vozila koja se transportuju.


Posebno naglašavamo naše dosadašnje iskustvo u povratu vozila koja su pronađena na području bivše Jugoslavije a koja su se nalazila na potjernici Interpola i vraćaju se osiguravajućim kompanijama širom Evrope, u sklopu toga poslovanja imamo već dugogodišnju saradnju sa raznim Evropskim osiguravajućim kompanijama.

Poslovanjem i razvojem naše firme uvijek težimo uvijek težimo da ostvarimo veći promet od usluga izvoz vozila prema Evropskom tržištu, tako Vam i nudimo bolje uslove i cijene na tržištu za usluge izvoz i povrat vozila koja su oštećena ili pronađena a trebaju da se transportuju sa područja BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije na sve destinacije Evropske Unije.

CooperCijene za izvršenje usluga transporta vozila u međunarodnom prevozu formiraju se ovisno o Vašim zahtjevima i potrebama o vrsti transporta i relaciji, količini vozila koja se transportuju pojedinačno ili zbirno.

Pretplatite se na naše Novosti

Ukucajte Vašu Email adresu i redovno ćemo Vam slati mail o svim aktivnostima.